Cursussen

Hondenschool Houten geeft praktijkgerichte cursussen. De puppy’s trainen bijvoorbeeld op diverse locaties door Houten om de socialisatieperiode optimaal te benutten. Tijdens de eerste les krijgt u hier meer informatie over en vertellen wij welke locaties we zullen gaan trainen. Pups zijn welkom vanaf 8 weken voor de socialisatie cursus en kunnen regelmatig instromen. Uiterste leeftijd van instromen is 12 weken.

De jonge honden en de honden van de cursus Basis Gehoorzame Hond trainen op het trainingsveld waar we niet alleen de basis commando’s gaan oefenen, maar ook praktijksituatie bespreken en nabootsen.

Om iedereen goed te kunnen begeleiden en te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient, werken wij met kleine groepen.

Voor honden uit het buitenland en/of asiel zijn er aparte lessen op woensdag en vrijdag overdag. In deze privelessen kijken we of de hond al toe is aan een groepscursus. Ook voor mensen die een specifieke oefening met de hond willen trainen (bijvoorbeeld het hierkomen of wandelen zonder trekken) is deze les geschikt.

Voor honden die al een gehoorzaamheidsdiploma op zak hebben worden er diverse sport trainingen aangeboden.

Meer informatie over de inhoud van de cursussen en wanneer u kunt starten vindt u onder de volgende pagina’s:

 

Stephanie van Rooij, eigenaresse van Hondenschool Houten, is trots op haar hond Chico