Extra Aandacht Honden

Honden die uit het buitenland en/of uit het asiel komen hebben vaak een ‘rugzakje’ waardoor ze niet goed in een groep kunnen trainen.  Vaak hebben ze angsten of zijn ze snel en veel afgeleid door de aanwezigheid van andere honden.

Om te zorgen dat deze honden niet te snel overprikkeld raken is het verstandig om te beginnen in de speciaal hiervoor geplande privélessen op woensdag en vrijdag. Aan de hand van deze lessen kan dan bepaald worden of de hond toe is aan een groepscursus of dat het beter is om eerst met privélessen te starten.

De ‘extra aandacht privéles’ kost €40,-.

Twijfelt u of uw buitenlandse hond (of asielhond) al toe is aan een groepscursus of dat hij/zij eerst privélessen moet doen? Kom dan op woensdag of vrijdag tussen 12.00uur en 13.00uur naar het inloopspreekuur. U heeft dan een kort gesprek met de instructeur en we kijken op het trainingsveld even hoe de hond het doet. Daarna krijgt u advies wat in onze ogen het beste vervolg is. Het adviesgesprek kost €10,-. (graag vooraf aanmelden via de mail of bel naar tel. 06-11111774).