Privélessen

Het kan zijn dat u een bepaalde oefening met uw hond maar niet onder de knie krijgt,  of u heeft een probleem waar in een groepsles geen tijd voor is. Of u vindt een groepsles te druk en wilt liever wat meer aandacht van de instructeur. Dan zijn de privé lessen een uitkomst. Afhankelijk van de oefeningen die u wilt doen kan een privéles op één van onze trainingslocaties gegeven worden, of bij u thuis. Oefeningen waar een privéles goede resultaten boekt zijn bijvoorbeeld ’trekken aan de lijn’, ‘loslaten op commando’ (van speeltjes of voedsel) of het trainen van het ‘hierkomen’.  Het kan ook zijn dat u een oefening heeft die u met de hele familie wilt trainen. Dit is in een groepsles heel moeilijk, maar kan met een privéles wel.

Een privéles bij ons op het terrein in Bunnik kost €75,-. U bent dan een vol uur aan het werken met de trainer in een 1-op-1 situatie.

Een priveles bij u aan huis kost €95,- Deze les duurt meestal 1,5 uur.

Er is nu ook een speciale privéles beschikbaar voor honden die blaffen aan de lijn naar bijvoorbeeld andere mensen of honden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

unnamedDiepere problemen zoals verlatingsangst, agressie of angst voor mensen/honden, hebben meer tijd en inzicht in het probleem nodig. Heeft u te maken met één van deze of andere gedragsproblemen, dan kunt u het beste contact opnemen voor Gedragsbegeleiding.