Lezing

Lezing: De Emotionele Belevingswereld van Honden

Spreker: Liselot Boersma – Hondenlot

Datum: 18 september 2020

Tijd: 19.00uur inloop, start 19.30uur

Duur: tot ongeveer 21.00uur met een uitloop tot 21.30uur. 

Kosten: €25,-

Locatie: Achterdijk 30, 3981 HB Bunnik (naast het hondenspeelparadijs)

Altijd al willen weten wat er nu precies achter het gedrag van honden schuil gaat en waarom honden doen wat ze doen? Dan is deze lezing voor jou. Met behulp van de laatste wetenschappelijke inzichten nemen we een kijkje in het hondenbrein. Wordt hondengedrag alleen aangestuurd door leerervaringen? Of speelt er meer? Kunnen mensen hondengedrag àltijd naar wens beïnvloeden? Bekende gedragsproblemen en praktische toepassingen van de aangereikte nieuwe inzichten in dagelijkse situaties komen aan bod. Deze lezing staat garant voor een flinke eye-opener voor alle mensen die honden een warm hart toedragen.

“Tijdens deze lezing ga ik diep in op wat er wordt bedoeld met ’emoties’ bij honden en hoe je zou kunnen herkennen welk overlevingsmechanisme/welk emotionele categorie actief is binnen het hondenbrein. Daarnaast leg ik uit waarom deze informatie voor gedragstherapeuten essentieel is voor het stellen van de juiste diagnose bij probleemgedrag en hoe je de emotionele reacties van honden zou kunnen beïnvloeden.” – HondenLot

Met behulp van de laatste wetenschappelijke inzichten, veel beeldmateriaal (video’s en HondenLot cartoons) ontvangt het publiek uitleg over de krachtige invloed van overlevingsmechanismen binnen het hondenbrein (emoties) op gedrag.

Aanmeldformulier lezing ‘Emotionele Belevingswereld van Honden’

Voorwaarden:

  • Na aanmelding ontvangt u een factuur. Uw inschrijving is pas definitief wanneer de factuur betaald is.
  • Wilt u met meerdere mensen komen maar onder 1 naam betalen? Schrijf de overige namen dan duidelijk in het opmerkingen veld.
  • Annuleren van uw inschrijving kan tot 4 september kosteloos. Na deze datum is het niet meer mogelijk geld terug te ontvangen.