Links

Hondencentrum Itam is waar onze online cursussen worden aangeboden

Niet in een groep wachten op je beurt
Niet in de regen en kou staan
Geen overprikkelde hond
Geen ‘druk’ om mee te komen
Geen extreme afleiding
Geen vaste tijdstippen waar je omheen moet plannen
Persoonlijk en dichtbij
Op je eigen tempo
In je eigen omgeving
Op een moment dat jou uitkomt
Alle aandacht voor je hond
24/7 beginnen met de cursus
Altijd ondersteuning

www.hondencentrum-itam.nl

In alle cursussen begeleiden wij je persoonlijk door alle oefeningen heen. Je kan de gehele cursus zelfstandig volgen, maar als je ons nodig hebt dan zijn we er voor je! Nu voor €149,-

Itam logo links (2)

Itamservice is een professionele hondenuitlaatservice, werkzaam in de gebieden Odijk, Bunnik, Werkhoven, Houten, Driebergen, Zeist en Austerlitz. De begeleiders zijn zeer gespecialiseerd en ervaren, waardoor de honden naar hartenlust kunnen spelen en rennen met hun soortgenoten en goed sociaal gedrag naar andere honden aanleren. Door de flexibiliteit van Itamservice ook ideaal voor eigenaren met wisselende werkroosters.


Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland

Het hondenspeelparadijs is een plek waar sociale honden en hun baasjes elkaar ontmoeten, waar honden kunnen spelen en rennen met elkaar, waar puppy’s kunnen socialiseren met andere puppy’s en waar baasjes kunnen oefenen met het loslopen van hun hond in een omgeving waar ze niet weg kunnen.


 dogvision - kopieKynologisch opleidingscentrum DogVision verzorgt onderwijs op het gebied van honden en hun gedrag. Dus of u nu gedragstherapeut voor honden wil worden, kynologisch instructeur  of gedragsbeoordelaar van honden, bij DogVision kunt u een werkelijk uitdagende opleiding op niveau volgen. Deze opleidingen zijn dan ook erkend door het werkveld.


raadvanbeheerDe Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland is het overkoepelende orgaan op het gebied van gezelschapshonden in Nederland. In andere landen wordt de overkoepelende organisatie meestal aangeduid met de term Kennel Club.
De Raad van Beheer informeert alle hondenliefhebbers via de uitgebreide website www.raadvanbeheer.nl.


FHN_logo

De Federatie Hondensport Nederland (FHN) is opgericht op 1 april 1992. Elke vereniging, stichting of particuliere instelling die actief is op het gebied van hondensport en die toegankelijk is voor honden van alle rassen en kruisingen, kan zich bij de Federatie aansluiten. Momenteel is aansluiting mogelijk in een of meer van de volgende takken van hondensport…:


hondenbescherming - kopie

De Hondenbescherming komt al meer dan honderd jaar op voor het welzijn van honden en voor verantwoord hondenbezit. Sinds 2012 mag de organisatie zich Koninklijk noemen.


NDGDe Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel het opsporen en herenigen van dier met eigenaar. Na registratie van het chipnummer is het huisdier bij vermissing snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulance kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen, zo kunnen zij eenvoudig achterhalen wie de eigenaar is. De NDG is met meer dan twee miljoen geregistreerde huisdieren de grootste databank in Nederland.


licg Het Landelijk InformatieCentrum (LICG) is speciaal in het leven geroepen om u deskundig advies te geven. Bij de aanschaf van een  huisdier, maar ook daarna – zodat u uw huisdier op een verantwoorde manier kunt houden


dierenbescherming-logo - kopie

De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. We beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.


help mijn dier is zoek - kopie

Mijn dier is zoek is een website van de Dierenbescherming die eigenaren (kosteloos) helpt bij het zoeken van een vermist dier.


fairpup

Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP. Een FAIRPUP is een pup uit een eerlijk nest.


Twinkleklein1

Hondentrimsalon Twinkle

Uw hond krijgt bij mij een V.I.D  (Very Important Dog) behandeling……

Er is altijd maar 1 hond tegelijk aanwezig, zodat ik alle aandacht voor uw huisdier heb.


Vakantieparken met hond: www.www.bungalowparkoverzicht.nl/


petdukaPetduka, dé online anti parasitica specialist van Nederland! Hier koopt u uw producten voor hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij…


proteqProteq Dier & Zorg houdt zich al vanaf 1998 alleen maar bezig met het verzekeren van huisdieren. Dagelijks zijn bij Proteq Dier & Zorg circa 35 mensen bezig met de verzekering van uw hond. We hebben een eigen dierenarts in dienst, 13 paraveterinairen (gediplomeerde dierenartsassistentes) en veel medewerkers van Proteq Dier & Zorg hebben zelf ook in een dierenartspraktijk gewerkt. We weten dus waar we mee bezig zijn.


hersenwerk voor honden - kopie

hersenwerk voor honden. Dé website voor bazen en honden die op zoek zijn naar voeding voor de geest!

Boordevol ideeën, tips en achtergrondinformatie over allerlei vormen van Hersenwerk


xlogo15.gif.pagespeed.ic.14dhZxzXduHier kunt u zoeken naar hondenscholen. Links kunt u een provincie kiezen waar u een hondenschool zoekt. Wilt u liever kijken welke hondenscholen er bij u in de buurt zijn…


linkexplorer

Webgids voor alles wat u zoekt. Linkexplorer.nl bestaat al sinds 2005 eerst onder de naam LinkRuilen.nl en sinds 2009 onder Linkexplorer.nl en sinds die tijd hebben we een aardige verzameling gratis links opgebouwd.