Online lezing: vuurwerkangst bij honden

Op 13 november 2020 zal hondengedragsdeskundige Stèphanie van Rooij weer een lezing geven over vuurwerkangst bij honden.

In de afgelopen 10 jaar heeft Stèphanie al vele hondeneigenaren kunnen helpen met de (vuurwerk)angst van hun hond. Iedere jaar geeft zij een lezing over dit onderwerp waarmee hondeneigenaren meer inzicht krijgen in de angst van hun hond en hoe zij de hond zelf kunnen helpen door training.

De lezing is geschikt voor mensen die willen voorkomen dat hun hond angstig wordt, maar ook voor mensen die al een angstige hond hebben.

Door de corona maatregelen kan de lezing dit jaar niet ‘live’ gegeven worden, maar gelukkig weten steeds meer mensen online de weg.

De lezing van Stèphanie wordt gegeven via ‘Zoom’. Na inschrijving krijgt u een linkje en na een paar muisklikken kunt u de lezing volgen. Laat u dus niet tegenhouden omdat de lezing digitaal is, want het is allemaal makkelijker dan u denkt.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven. Na opgave ontvangt u een bevestiging en informatie over de betaling. Nadat de betaling binnen is, ontvangt u alle benodigde informatie.

Voorwaarden

  • na betaling is uw plek pas definitief.
  • na betaling is er geen restitutie van het bedrag mogelijk, tenzij de lezing vanuit onze kant wordt geannuleerd.
  • Hondenschool Houten kan niet aansprakelijk gesteld worden indien er technische storingen aan uw kant plaatsvinden. 
  • De lezing kan niet op een ander moment gevolgd worden en het is niet mogelijk om een opname van de lezing te ontvangen. De lezing wordt enkel opgenomen voor eigen gebruik. 

Datum: vrijdagavond 13 november 2020

Tijd: 19.00uur – 21.30uur

Prijs: €6,50

INSCHRIJFFORMULIER

Heeft uw hond vuurwerkangst?
JaNee