Trainers

Stephanie van Rooij

Na mijn opleiding “Diermanagement” aan het Van Hall Instituut heb ik bijna twee jaar doorgebracht in Australie, waar ik onderzoek deed naar een populatie wilde dolfijnen en tevens rondleidingen gaf en vrijwilligers begeleidde. Door dit werk kwam ik er achter hoe leuk ik het vind om mensen te begeleiden en mijn kennis over te dragen op anderen. Thuis in Nederland kwam de beslissing om de opleiding ‘Kynologisch instructeur’ te volgen en les te gaan geven op een hondenschool. De honger naar meer informatie was nog niet gestild dus een opleiding ‘gedragstherapie bij honden” volgde. Sinds het behalen van dit diploma heb ik veel mensen geholpen bij het begrijpen van hun hond en ben ik veel vormen van probleemgedrag tegen gekomen. Het lesgeven is voor mij echt een passie en ik hoop nog veel verschillende honden te mogen ontmoeten.

   

 

Floor Rijpma: info volgt snel

Jennifer Vergeer: instructeur puppy’s & Kind-Hond programma’s

Mijn naam is Jennifer Vergeer en ik heb dit jaar mijn studie Diermanagement aan het Van Hall Larenstein succesvol afgerond.
Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Righteous Pups in Australië. Hier heb ik hulphonden getraind voor kinderen met autisme spectrum stoornissen (ASS). Naast de basiselementen en het socialiseren in het openbaar heb ik de honden getraind voor specifieke behoeftes van de toekomstige hulpontvanger. Daarnaast heb ik kinderen lesgegeven en ondersteund bij verschillende aspecten met of zonder betrekking tot honden. 
Na mijn stage wilde ik graag mijn kennis overdragen aan andere mensen. Hiervoor vond ik een plekje als instructeur bij Hondenschool Houten.
Ik vind het leuk om mijn passie voor honden te delen, en nieuwe eigenaren te begeleiden met hun honden.