Workshop

Suppen met de hond!

Datum: 18 juli 2020 

Tijd: 19.30uur – 22.00uur

Locatie: ‘Ik sup hondensup’ in Loosdrecht

Prijs: combinatie persoon + hond = €50,- 

           alleen kijker zonder hond = €25,-

Deze prijs is inclusief: BTW, gebruik speciaal HondenSUP-board, verstelbare peddel, antislip hondenkleed, wetsuit, heupgordel, vervoer met de motorboot naar het eiland, gebruik privé eiland, instructie en begeleiding, natuurtocht, drankje onderweg en digitale foto-serie.

Wat is Suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddling en dat geeft ook meteen aan wat het is: je staat rechtop een breed en stabiel soort surfboard en peddelt met een peddel om en om aan weerszijden van het board. Het leuke aan suppen is dat je op een ontspannen manier lekker buiten bezig bent en op de mooiste plekjes kunt komen door de geringe diepgang van het board. Uiteraard is het nóg leuker als je deze sup-avonturen samen met je hondenvriend kunt gaan beleven. Het bevordert de onderlinge band en niets is leuker dan samen te gaan genieten van de natuur en de vrijheid van het water!

Ingrid Kroon is de eigenaresse van ikSUP HondenSUP en zij is na de komst van haar Toller-pup in 2012 gestart met de HondenSup in haar sup-school. En zo is ikSUP HondenSUP alweer 8 jaar geleden ontstaan en peddelen zij dagelijks met honden door het mooie natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen!

Op 18 juli zullen wij met een groepje van maximaal 10 honden de zonsondergang in Loosdrecht tegemoet suppen.  Om 19.30uur worden wij ontvangen op de subschool waar we de materialen uitgereikt krijgen (als het echt koud is krijg je een wetsuit en schoentjes, bij warm weer doe je gewoon lekker je zwembroek aan). Als iedereen voorzien is varen we met een motorboot naar een prive-eiland (zo omzeilen we de moeilijkste/drukste stukken). Op het eiland kan de hond nog even zijn behoefte doen voordat we op de boards plaatsnemen voor een ontspannen tochtje. Uiteraard wordt je geholpen door de mensen van de SUPschool en er worden onderweg wat foto’s gemaakt. 

Je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben om mee te gaan met deze dag! (heb ik zelf ook niet).

Het gaat er vooral om dat we een geweldige, gezellige, relaxte avond hebben met hopelijk een mooie zonsondergang! 

Wil je meer informatie over Suppen? Neem dan even een kijkje op de website www.hondensup.nl

Aanmeldformulier SUPPEN met de hond

Voorwaarden: 

  • gezien de tijd dat we weg zijn: minimale leeftijd hond 6 maanden
  • Je meld aan als 1 eigenaar met 1 hond. Wil je iemand meenemen als kijker of wil je met z’n 2-en met 1 hond op een duo-sup? Vermeld dit dan duidelijk in de opmerkingen. 
  • De SUPtocht wordt alleen geannuleerd als er onweer is, dit wordt bepaald door het IkSUP centrum. 
  • Deelname geschied geheel op eigen risico. 
  • Na aanmelding ontvangt u een factuur. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur. 
  • Annuleren van de aanmelding kan tot 4 juli kosteloos. Na deze datum is het niet meer mogelijk om geld terug te ontvangen.